Onze service

Hosting, updating webisites, maitaining, optimization. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisc elit. Phasellus non risus congue, porta sem eu, varius nisl.

Contact

HOSTING MET NIEUWE FEATURES
Binnenkort presenteren wij onze fonkelnieuwe hosting-pakketten op ons vernieuwde platform.
Webhosting is zoveel meer geworden dan alleen maar ruimte op een server voor je website. Daarom hebben we besloten onze serveromgeving te upgraden en onze hosting-pakketten uit te breiden met nieuwe features. De nieuwe pakketten verschillen op bepaalde specifieke kenmerken, zoals bijvoorbeeld webruimte, aantal databases, mailboxen. Maar in alle gevallen is er een solide basis inbegrepen om jouw online project succesvol draaiende te houden.

MAILING
Een goede en duidelijke manier om je klanten op de hoogte te houden is eenvoudig te doen met het systeem van Campaign Monitor of Mailchimp. Wij helpen je bij het opzetten, de inhoud of het verzenden zelf.

MAINTENANCE
De meeste systemen vergen onderhoud. Onze maatwerksystemen brengen dan ook vaak een Service Level Agreement (SLA) met zich mee, waarin we dit regelen. Voor de kleinere systemen en CMS-en van websites bieden we onderhoudscontracten die zorgen voor een veilige en solide basis om op verder te bouwen.