Instagram

Wat goed dat je meer wilt weten. Op deze pagina vind je onze link-in-bio-Instragram-posts met een link naar nóg meer inhoud.

Contact

21 april

En dan willen we nu ook graag even stilstaan bij papier en karton. Of liever gezegd bij de mensen die werkzaam zijn in de sector. De branchevereniging VNP van Nederlandse Papier- en Kartonfabrieken wil de 4.000 medewerkers bedanken voor hun inzet. Dus neem je petje maar af, doe een diepe buiging of hang een wc-rol voor het raam. Want deze helden hebben je toch maar mooi voorzien van van wc-papier, gezellige brieven en kaartjes en dozen voor al die pakketjes. Afgelopen week vertaalde Beeldr die boodschap met minimale middelen naar een 25 seconde film. Misschien heb je hem al tijdens een STER-reclameblok op tv voorbij zien komen! Geen zin om daarop te wachten? Bekijk ‘m dan hier:

16 april

Zaterdag strijkt StoreZender neer bij Brouwerij Pronck. Deelnemers zitten om 21 uur klaar in het online proeflokaal waar oprichter Benjamin Wegman alles gaat vertellen over hun eigenzinnige Leidse bieren. Heb je achter het net gevist met aanmelden? Niet getreurd, volg de proeverij zaterdag op https://www.storezender.nl

14 april

Stil hè, zo’n winkel zonder klanten. En hoe zou het met ze gaan? In tijden van afstand willen we toch zoveel mogelijk verbonden blijven, en dat kan, maar dan online en interactief. Daarom trekken Beeldr en Doorgedraaid StoreZender weer uit de kast. StoreZender is een live-event die jouw winkel naar het web brengt. Zo hoeven de vaste en nieuwe klanten jouw event, workshop of proeverij niet te missen en blijven jullie in contact. Een moderator zorgt voor het interactieve gedeelte volgens de etherdiscipline.

Vandaag om 15:00 uur starten we met de Webinar: Once Upon A Future bij Paagman in Den Haag. Auteurs Leen Zevenbergen en Ruud Veltenaar geven de online lezing en Charles Groenhuijsen treedt op als (online) moderator. Niet aangemeld voor het interactieve gedeelte? Niet getreurd, je kan de sessie online volgen op https://www.storezender.nl. Interesse in StoreZender? Mail [email protected].

27 maart

Tout, onze favoriete patisserie in Amsterdam, creëert met veel liefde chocolade, taarten en macarons. 💛
Naast een verrukkelijke winkel in de Maasstraat, die op een verantwoorde manier open is, kan iedereen ook online bestellen. Want Tout houdt moed en bezorgt nu door het hele land. Groot en klein helpen om alle heerlijkheden bij je thuis te krijgen. Beloon jezelf of iemand anders en bestel snel op 👉 www.toutpatisserie.nl.
Webdesign & development door Beeldr.

19 maart

Even wat luchtigs op je beeldscherm. Met trots presenteren wij de Beeldr-Airstream-Bus! Deze beauty wordt opgelapt zodat ze nog meer kan shinen on tour. Zoals bij alles en iedereen draait echte schoonheid van binnen, daarom zijn de mannen van Doorgedraaid ingeschakeld om samen een mooi binnenwerk te maken met zitjes, een keuken, internet, schermen, etc. Grootste plannen met de bus zijn in de maak dus blijf ons volgen. Nu al nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Contact Roel: [email protected].

16 maart

🏠 Creëren en programmeren vanuit huis

Ook wij volgen de adviezen van het kabinet op en laten het team thuiswerken, in ieder geval tot 1 april. Het geplande werk gaat gewoon door, alleen zien wij onze klanten en collega's niet fysiek. Reeds gemaakte afspraken bij klanten of bij ons op kantoor, zullen op een alternatieve manier plaatsvinden, bijvoorbeeld via videoconference. We blijven zoals altijd goed bereikbaar via de e-mail en de telefoon van jouw Beeldr contactpersoon. Lees meer.

06 maart

🚺 Internationale Vrouwendag, daar hebben we wel gevoelens bij (hoe kan het ook anders). We willen natuurlijk het liefst de hele wereld verbeteren maar we beginnen in Nederland. Ben je een vrouw of ken je een vrouw? 🙋‍♀️ Teken dan de petitie!
https://www.womeninc.nl/thema/stemgendergelijkheid/

03 maart

Wilde Ganzen houdt van aanpakkers en zelf kunnen ze er ook wat van! 💪 Samen met US Media realiseerde Beeldr een nieuwe website. Een website om trots op te zijn!Wilde Ganzen steunt namelijk overal ter wereld ondernemende mensen, aanpakkers dus, zodat zij met kleine, slimme projecten voor vooruitgang kunnen zorgen in hun eigen buurt of dorp. Een project steunen? Vandaag is je dag. Doe een gift via de site: https://www.wildeganzen.nl.

Wilde Ganzen

25 februari

Hold your horses! In juni staat de 72ste editie van het oudste internationale hippische topsportevenement van Nederland op het programma: CHIO Rotterdam. Beeldr ontwikkelde de nieuwe website dus hup hop, in galop naar www.chio.nl.

14 februari 2020

Beeldr ❤️ Processfive. Vandaag lanceren we een mooie campagne voor onze meest romantische klant Processfive: All you need is BAG. Deze data-lovers gaan met de All you need is BAG-bus bij elke gemeente op bezoek om ze te verleiden met hun geniale applicatie. Succes in de liefde gegarandeerd!✨

11 februari 2020

De leukste vacature van Nederland vind je hier. Klik, deel, solliciteer & zeg het voort!


6 februari 2020

De VSCD zet haar leden in de schijnwerpers met een nieuwe website ✨: www.vscd.nl. De brancheorganisatie voor podia in Nederland heeft Ankie Stoutjesdijk gevraagd voor het ontwerp van een nieuwe huisstijl. Wat ons betreft heeft Ankie de oeuvreprijs verdiend. Ok… ook omdat ze Beeldr inschakelde voor het webdesign en de bouw. Dat is namelijk altijd een goed idee.


21 januari 2020

Kind in Beeld is een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in 1. Een heerlijke plek in Leiden waar je je als kind vrij voelt en als ouder helemaal thuis. Patricia Börger legde het hele team en de sfeer vast. Wij ontwikkelde daar een website omheen waar ouders volop sfeer kunnen proeven en gemakkelijk praktische info vinden.


16 januari 2020

Afgelopen weekend ‘Ik vertrek’ gezien? De programmamakers waren weer terug bij Michiel en Sibel op hun landgoed Bely Bas. Hoe is het daar nu? Nou, ze hebben niet stil gezeten en wij ook niet. Michel en Sibel staan als groeps- en trainingsaccommodatie nu ook open voor Airbnb gasten (aanrader! ga vooral een keer op bezoek) én hebben een super zenuwslopende escape game gebouwd. Wij zijn de afgelopen tijd druk geweest met coderen en editen. Nu alle codes zijn gekraakt zit ons avontuur er dan toch echt op en kunnen we met trots zeggen; we zijn live! Bekijk hier het resultaat.


24 december 2019

Voor deze donkere dagen krijg jij van ons een beetje licht en een lach op je gezicht. Met onze levende kerststal op je beeldscherm ben je 4 uur lang niet alleen. Speciaal voor iedereen: fijne feestdagen van Beeldr.


19 december 2019

3 nieuwe gezichten bij Beeldr! Ons tech-team wordt versterkt met twee fijne nieuwe mensen; Maaikel als back-end developer en May is de komende maanden onze tech-stagiaire. Voor een tip-top administratie is Odette aan boord gekomen. Wil je meer weten over onze nieuwe collega’s? Leer ze beter kennen!


12 december 2019

Geef ons zon, goed eten en wijn dan leveren wij het merkverhaal, huisstijl, webdesign, video en fotografie. Check ons Franse avontuur voor Bély Bas in woord en beeld.


11 december 2019

Op zoek naar je nieuwe lievelingsboek? Het Paagman panel selecteert iedere maand de boeken die je niet mag missen. Daar maken wij dan weer een advertentie voor zodat ze ook echt niet te missen zijn! Ga voor het Boek van de Maand of meer tips naar Paagman.nl.


10 december

Wij zoeken een fulltime developer die na een inwerkperiode goed mee kan werken aan onze projecten. We houden van schone, goed geschreven en begrijpelijke code, die je daarna ook netjes documenteert. Wij bieden je een interessante baan met veel vertrouwen en invloed op je eigen werk. Neem vooral je eigen creativiteit en frisse ideeën mee! Je werkt op een van de fijnste locaties én met de leukste collega’s van Nederland. Beeldr heeft een ruim en licht kantoor in een prachtige oude textielfabriek op nog geen 10 minuten lopen van het Leiden CS. Check de vacature!


5 december 2019

Al meer dan dertig jaar verwondering en blije gezichten in de gemeente Kaag en Braassem dankzij WIJ Presenteert. WIJ organiseert bijzondere voorstellingen, tentoonstellingen, (straattheater)festivals en andere optredens voor jong en oud. Beeldr maakte een frisse en dynamische website met handig online ticketsysteem. Bijvoorbeeld voor de voorstelling van Tim Knol, die komt 15 februari. Ga je mee?

Wij Presenteert