Instagram

Wat goed dat je meer wilt weten. Op deze pagina vind je onze link-in-bio-Instragram-posts met een link naar nóg meer inhoud.

Contact

21 januari 2020

Kind in Beeld is een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in 1. Een heerlijke plek in Leiden waar je je als kind vrij voelt en als ouder helemaal thuis. Patricia Börger legde het hele team en de sfeer vast. Wij ontwikkelde daar een website omheen waar ouders volop sfeer kunnen proeven en gemakkelijk praktische info vinden.


16 januari 2020

Afgelopen weekend ‘Ik vertrek’ gezien? De programmamakers waren weer terug bij Michiel en Sibel op hun landgoed Bely Bas. Hoe is het daar nu? Nou, ze hebben niet stil gezeten en wij ook niet. Michel en Sibel staan als groeps- en trainingsaccommodatie nu ook open voor Airbnb gasten (aanrader! ga vooral een keer op bezoek) én hebben een super zenuwslopende escape game gebouwd. Wij zijn de afgelopen tijd druk geweest met coderen en editen. Nu alle codes zijn gekraakt zit ons avontuur er dan toch echt op en kunnen we met trots zeggen; we zijn live! Bekijk hier het resultaat.


24 december 2019

Voor deze donkere dagen krijg jij van ons een beetje licht en een lach op je gezicht. Met onze levende kerststal op je beeldscherm ben je 4 uur lang niet alleen. Speciaal voor iedereen: fijne feestdagen van Beeldr.


19 december 2019

3 nieuwe gezichten bij Beeldr! Ons tech-team wordt versterkt met twee fijne nieuwe mensen; Maaikel als back-end developer en May is de komende maanden onze tech-stagiaire. Voor een tip-top administratie is Odette aan boord gekomen. Wil je meer weten over onze nieuwe collega’s? Leer ze beter kennen!


12 december 2019

Geef ons zon, goed eten en wijn dan leveren wij het merkverhaal, huisstijl, webdesign, video en fotografie. Check ons Franse avontuur voor Bély Bas in woord en beeld.


11 december 2019

Op zoek naar je nieuwe lievelingsboek? Het Paagman panel selecteert iedere maand de boeken die je niet mag missen. Daar maken wij dan weer een advertentie voor zodat ze ook echt niet te missen zijn! Ga voor het Boek van de Maand of meer tips naar Paagman.nl.


10 december

Wij zoeken een fulltime developer die na een inwerkperiode goed mee kan werken aan onze projecten. We houden van schone, goed geschreven en begrijpelijke code, die je daarna ook netjes documenteert. Wij bieden je een interessante baan met veel vertrouwen en invloed op je eigen werk. Neem vooral je eigen creativiteit en frisse ideeën mee! Je werkt op een van de fijnste locaties én met de leukste collega’s van Nederland. Beeldr heeft een ruim en licht kantoor in een prachtige oude textielfabriek op nog geen 10 minuten lopen van het Leiden CS. Check de vacature!


5 december 2019

Al meer dan dertig jaar verwondering en blije gezichten in de gemeente Kaag en Braassem dankzij WIJ Presenteert. WIJ organiseert bijzondere voorstellingen, tentoonstellingen, (straattheater)festivals en andere optredens voor jong en oud. Beeldr maakte een frisse en dynamische website met handig online ticketsysteem. Bijvoorbeeld voor de voorstelling van Tim Knol, die komt 15 februari. Ga je mee?

Wij Presenteert