Ons team

Werk dat om je merk draait.

Vertel ons waar je staat, welke kant je op wilt en wat de obstakels zijn. Door je uit de tent te lokken, aan de tand te voelen en ook te luisteren naar wat je niét zegt, vinden we verrassende ruimtes voor verbetering.

Met een team van specialisten in strategie, design, tech en video hebben we de skills om het verschil te maken. Met een gedurfd idee, onverwacht middel of nieuwe techniek.

Beeldr houdt het graag persoonlijk en maakt dingen niet moeilijker dan ze zijn. Als we niet weten hoe iets werkt, leren we het. Als iets niet bestaat, maken we het. Zo krijgen we zaken gedaan.

Het resultaat? Designs die iets met je doen, websites waar je in wilt wonen, moddervette video's en technologische oplossingen die je wereld vergroten.

Check ons werk

Service

Je bent van ons gewend dat we met creativiteit strooien en dat werkt aanstekelijk. Dus je wilt kleine verbeteringen of hebt toch nog een vraag. Daarvoor hebben wij ons service team. Je geeft aan wat je veranderd wilt, iemand pikt dit op bij Beeldr en zorgt dat het geregeld wordt. Speciaal voor hosting, klein onderhoud en vragen over je systeem is het handig om even iemand te kunnen bellen of mailen. Maar ook uitbreidingen, vragen over updates, advies over SEO en hulp bij het versturen van je mailing zijn onderwerpen waar je dit team voor in kunt schakelen.

Lees meer

Ons team

Contact